Barszcz czerwony.
Barszcz czerwony to jedna z ulubionych zup Polaków. Nie może go zabraknąć na wigilijnym stole, ale warto go przyrządzać także w inne dni, bo jest pyszny i rozgrzewający. Gotowany od podstaw wymaga jednak czasu i zdolności kulinarnych - trudno go przyprawić i przyrządzić tak, by był idealnie klarowny i miał odpowiedni kolor. WINIARY Barszcz czerwony ma to wszystko.
Barszcz czerwony z torebki WINIARY zawsze wyjdzie idealnie smaczny. Ma intensywny kolor, wyrazisty smak i aromat. Świetnie smakuje solo, z tłuczonymi ziemniakami, z kanapką, pierożkami, krokietami czy pasztecikami.
Barszcz czerwony WINIARY – sposób przygotowania: Tę aromatyczną i pyszną zupę przygotujesz prosto i szybko. Wystarczy rozprowadzić zawartość opakowania w 750 ml zimnej wody, zagotować i gotować jeszcze na małym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Barszcz czerwony w proszku WINIARY 49g to:
• Sposób na szybką i pyszną zupę, którą uwielbiają wszyscy.
• Gwarancja idealnego smaku i aromatu oraz intensywnego koloru.
• Proste i rozgrzewające danie, które przygotujesz już w 15 minut.
• Zupa z polskich buraków i z naturalnymi składnikami.
Tym barszczem zajadają się już kolejne pokolenia Polaków!
- po prostu dobre!
- z polskich burakow
- z naturalnymi składnikami*
- suszone z dbałością
- *naturalne składniki
Szczegóły:
- Marka: Winiary
- EAN: 5900085010107